Vizyonumuz

05.12.2012 1009

Gelişmiş ülkelerin okullarında olduğu gibi, okulumuzun sahip olduğu teknolojiden öğrencilerimizin en iyi şekilde yararlanılmasını sağlamak. Bilgiyi paylaşmak. Öğrencilerimizin en iyi okulları kazanmasını sağlamak. Okulumuzun fiziki yapısının daha iyi olmasını sağlamak. En çağdaş kurumlarla eğitim-öğretim yapmak. Veli-okul, Veli-öğretmen ilişkilerini en üst düzeyde tutmak. Öğrencilerimizin, dersleriyle birlikte her türlü sosyal aktivite ile de ilgilenmesini sağlamak. Okulumuz çevresinin sosyo-ekonomik yapısı gözardı edilmeden, veli ve öğrencilerle iletişim kurulmasını sağlamak. Okul idaresi ile öğretmenler arasındaki pozitif ilişkiyi daima canlı tutmak. Öğrenci davranışlarına karşı, her zaman, cezadan çok ödüllendirmeye yer vermek. Saygı, sevgi ve hoşgörü temel felsefemizdir. Öğrencilerimizin topluma ışık tutmasını sağlamak.